Tuesday, March 16, 2010

gunler.. haftalar... aylar...yillar...


Isin gucun arasinda ofisteki Top Chick ablalardan biri 25 yasindan sonra hayatin nasil hizli gectigini anlatiyordu birine.. Nasil akiyor zaman anlamiyorum diyordu. Dogrudur, anlayamaz...Is cikisi gidilen ickilerden, partilerden, dunya turlarindan vakit kalmiyordur oturup gunleri saymaya..

Bizde de baska sebeplerden dolayi akis hizlandi, malumunuz iki adet cocuk imal ettik son 2 sene icinde..Pek de iyi ettik, memnun kaldik kendilerinden..Ozellikle de her muzige sallanan Ezo ve opucuk delisi Ozan gibi iki adet yavru verdigi icin yatip kalkip sukretmekteyiz Allah'a. Amma velakin bunun bir on uyarisi olmaliydi.... Birisi soyle tutup omuzlarimizdan "hazir misiniz?? emin misiniz??" diye sarsmaliydi... Bundan bir onceki isimde ikiz sahibi bir patronum vardi... (Alimcigim buralari bilir). Aksamlari is cikisina dogru Tunayla surada bulusalim, buraya gidelim, diye konustukca bana kotu kotu bakar, cik git gozume gorunme derdi. Pazartesileri ben tazelenmis, gozlerimin ici gulerek, enerji dolu ofise gelirken, o haftasonu yaptigi "acil" ziyaretlerini anlatarak kapidan iceri girerdi... Beni uyardiysa bir o uyardi, ama dinlemedim...

Turkiye'den gelisimizin ustunden 5 hafta gecti.. 5 haftanin 3 haftasonunu Acillerde tukettik. Once Ozan Rota oldu... Hic detaya giremeyecegim, bilenler ne menem bir dert oldugunu bilir. Allah baska dert vermesin dedik, cok sukur, basit hastaliklar dedik optuk basimizin ustune koyduk. Akabinde ben oradan oraya kostururken burkula burkula yalama olan ayak bilegim iyiden iyiye sapitti.. Bir acil ziyaretimiz de boylece oldu. Tam kendimize geliyorduk ki, Ezo bir pazar gunu atesi 40'a cikartti... Meger bademcikleri sismis.. O hafta onu atlattik derken ertesi pazar heryeri kipkirmizi oldu, resmen sucicegi gecirir gibiydi.. Solugu yine acilde aldik, iki saat sirayi uc saat de Ezginin idrar ornegi icin cisini bekledik ve yine "cok sukur, bunlar basit dert" diyerek acili terkettik..

Hic sikayet etmiyorum, bu hastaliklarin hepsini basimin ustunde tasiyorum... Allah baska ciddi ve bilinmedik dert vermesin, napalim olacak boyle..

yine de yorgunluk ... diz boyu... daha cok yazacak sey var ama dedim ya...yorgunluk diz boyu...

4 comments:

alimerginoglu said...

İkisini bir arada hallettiniz daha iyi... Biz gene başa döndük. Uykusuz geceleri unutmuştuk. Yani istediğin kadar ön uyarısı olsun... Faydası yok! Kuzular epey büyümüşler... Çok da şeker olmuşlar keratalar.

Ne zaman görüşeceğiz?

www.alimrachel.blogspot.com

Anonymous said...

hi there ppl. I'm actually into shoes and I had been digging for that meticulous make. The prices as regards the velcros are about 200 bucks everwhere. But completely I base this locate selling them someone is concerned half price. I really like those [url=http://www.shoesempire.com]gucci sneakers[/url]. I will definetly buy them. what do you think?

Anonymous said...

good afternoon dudes. I'm really into shoes and I was searching for that singular model. The prices due to the fact that the sneakers are approximately 200 bucks on every site. But for all I base this area selling them for half price. I exceptionally like these [url=http://www.shoesempire.com]gucci sneakers[/url]. I will absolutely buy these. what can you tell me about these?

derin said...

Gelmis gecmis olsun canim, bu kis kimse alamadi basini hastaliktan. Biz önce H1N1 atlattik, gectigimiz hafta 3. tertip antibiyotigi bitirdik,zaten bir hafta iyiyiz bir hafta hasta. Dün de rota belirtileri basladi, of yetti artik bu hastaliklar derken yine de sukrediyorum dedigin gibi bunlar careli dertler, Allah caresiz dertlerle ugrastirmasin.
Ne kadar da buyumusler bu kuzucuklar, Ozan buyudukce Tuna olmus, Ezgi ayni sen, maşallah...

ozlem